Sogneeftermiddag

Program - efteråret 2017

Sogneeftermiddage foregår i Nørre Uttrup Kirkes store sal. Emnerne er alsidige og med et streif af kirke og kristendom. Sogneeftermiddage er tillige et forum for godt socialt samvær.

Tirsdag den 5. september kl. 14.30:

Min barndom og opvækst ved Inge Pedersen, Nørhalne. Tilbage i februar fortalte Inge Pedersen En kærlighedshistorie, om mødet mellem hendes nordjyske mor og tyske far. Denne eftermiddag vil hun give os et yderligere indblik i sin livsfortælling.

Tirsdag den 10. oktober kl. 14.30:

Matador og kristendom ved Ronald Risvig, Aulum. Fik du set Matador? Atter sidder vi klistret og genser den folkekære serie: Intrigerne og magtkampene, side om side med sladderen i Korsbæk og den forløsende humor. Et tidsbillede. Men hvilken rolle spiller kristendommen i serien? Ronald Risvig er lige nu aktuel med bogen: Matador og kristendom - 24 fortællinger om vort liv.

Tirsdag den 14. november kl. 14.30:

Billedkunstneren, musikeren og brevkasseredaktøren Helena Dylmer, der til daglig driver en helseklinik, modtog 23. juli 2015 et opkald: Din søn og dit barnebarn er omkommet ved en kæntringsulykke på en sø i den svenske ødemark. Datoen er for altid indprentet i Helena Dylmers hukommelse - og siden har musikken været en vigtig del af hendes vej gennem sorgen. Det er der også kommet en cd ud af. Man kan sige, at Dylmers åbenhed og blandingen af musik og fortælling kan være til gavn i en sorgproces. Selvom det ikke altid føles sådan, så går livet nu engang videre, siger hun.

Tirsdag den 12. december kl. 14.30:

Adventshygge og julefortællinger. Vi indleder i kirken. Vi synger og hører om flere af vore kendte julesalmer. Der vil traditionen tro være bankospil, og vi slutter med en god julefortælling. Medbring gerne en lille pakke (10-20 kr.).

Kommende arrangementer

22apr kl. 11:00

Menighedsmøde og Frokost

 

22apr kl. 11:00
24okt kl. 19:30

Nørre Uttrup Aften: "Når Martha får stress". Foredrag v. Lotte Lyngby

Foredrag v. forfatter og præst Lotte Lyngby.

Læs mere her lottelyngby.wordpress.com/fo …

24okt kl. 19:30