Hilsen og præsentation fra Jan Pahus Nissen

Kære menighed

Det er med taknemmelighed, glæde, stor forventning og en god portion ydmyghed, at jeg kan se frem til tjenesten som sognepræst i Hvorup og Nørre Uttrup kirker fra 1. feb. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer rundt omkring i byen, sognet og kirken - og til at lære jer og alt det nye at kende. Jeg ser frem til samtalerne, når og hvor I får behov for en præst, hvad end det er foranlediget af glædelige eller sørgelige begivenheder - eller noget helt andet. Min dør vil naturligvis altid være åben til samtale om stort og småt. Det håber jeg, at I vil benytte jer af.

Og så har jeg lovet kort at præsentere mig selv. Jeg er 34 år, og har været gift med min skønne kone, Elisabeth, i 12 år. Elisabeth er uddannet cand. mag. i Nordisk Litteratur, og arbejder som marketingansvarlig. Sammen har vi to dejlige børn - Levi på 5, der starter i skole til sommer, og Christiane på snart 2. Det giver masser af liv og glade dage - og vi nyder, når der er tid til hygge og ture med familien. Vi har de seneste knap 5 år boet i den sydlige del af Aalborg, og glæder os over, at vi nu har fået mulighed for at blive i denne skønne del af landet, som vi er blevet rigtig glade for.

Siden sommeren 2013 - kort efter jeg afsluttede teologiuddannelsen - har jeg arbejdet i Kristeligt Forbund for Studerende, og har derigennem fået lov at møde rigtig mange gymnasieelever og studerende i Aalborg og den nordlige del af Jylland. Det har givet massevis af gode debatter og ikke mindst samtaler om livet, Gud, tro, sorger og glæder med både kirkevante og kirkefremmede. Det har været en enormt velsignet, givende og lærerig tid. Jeg har også altid været glad for børn, og har i et enkelt år - inden teologistudiet - arbejdet i en integreret institution med vuggestue og børnehave.

Nu ser vi bare rigtig meget frem til at møde alle jer - børn, unge, voksne og ældre - og til at blive en del af fællesskabet i menigheden og sognet. Jeg glæder mig til at være med til at åbne kirken og Bibelens fantastiske budskab om Guds kærlighed og frelse op for både store og små. Samtidig er det selvfølgelig også lidt overvældende, at stå over for et nyt kapitel af livet, et nyt sted, og som ny ung præst. Men jeg glæder mig over, at der hvor vi ikke slår til - og hvor jeg ikke slår til - der slår Kristus til.

Jeg håber vi ses!

Venligst Jan Pahus Nissen

Del dette: